Скокни до содржината

Политика за приватност на паралелни срца 1, Зајакнување на душата

5/5 - (1 глас)

Кој сме ние

Паралелни срца 1, јакнење на душата

Næstvedgade 21, 5 -ти

2100 Копенхаген

Данска

Тел: + 45 29801319

Контактирајте не: https://www.parallelhearts.one/contact/

Правила и услови: https://www.parallelhearts.one/terms-and-conditions/

коментари

Кога посетителите оставаат коментари на страницата, ние ги собираме податоците прикажани во формуларот за коментари, а исто така и IP адресата на посетителот и низата на кориснички агенти на прелистувачот за да помогнат во откривањето на спам.

Анонимизирана низа креирана од вашата адреса за е-пошта (исто така наречена хаш) може да биде дадена на услугата Gravatar за да види дали ја користите. Политиката за приватност на услугата Gravatar е достапна тука: https://automattic.com/privacy/. По одобрување на вашиот коментар, сликата на вашиот профил е видлива за јавноста во контекст на вашиот коментар.

медиумите

Ако испраќате слики на веб-страница, треба да избегнувате поставување на слики со вградени податоци за локацијата (EXIF GPS) вклучени. Посетителите на веб-страницата можат да преземаат и извлекуваат податоци за локација од слики на веб-страницата.

Колачињата

Ако оставите коментар на нашата страница, можете да се одлучите за зачувување на вашето име, адреса за е-пошта и веб-страница во колачињата. Овие се за ваша погодност за да не мора повторно да ги пополнувате вашите податоци кога ќе оставите друг коментар. Овие колачиња ќе траат една година.

Ако ја посетите нашата страница за најава, ќе поставиме привремено куки за да утврдиме дали вашиот прелистувач прифаќа колачиња. Ова колаче не содржи лични податоци и се отфрла кога го затворате прелистувачот.

Кога ќе се најавите, ние исто така ќе поставиме неколку колачиња за да ги зачуваме вашите информации за најавување и изборот на вашиот екран. Колачињата за најава траат два дена, а опциите за еклипс колачиња траат една година. Ако изберете "Запомни ме", вашето најавување ќе трае две недели. Ако се одјавите од вашата сметка, колачињата за најава ќе бидат отстранети.

Ако уредувате или објавувате статија, дополнителен колаче ќе биде зачуван во вашиот прелистувач. Ова колаче не вклучува лични податоци и едноставно го означува идентификаторот за објавување на статијата што ја уредувавте. Истекува по 1 ден.

Вградена содржина од други веб-сајтови

Статии на оваа страница може да вклучуваат вградени содржини (пр. Видеа, слики, статии итн.). Вградената содржина од други веб-страници се однесува на ист начин како и ако посетителот го посетил другиот веб-сајт.

Овие веб-страници можат да собираат податоци за вас, да користат колачиња, да вградат дополнително следење на трети страни и да ја следат вашата интеракција со вградената содржина, вклучително и следење на вашата интеракција со вградената содржина ако имате сметка и сте логирани на таа веб-страница.

Со кого ги споделуваме вашите податоци

Ако побарате ресетирање на лозинка, вашата IP адреса ќе биде вклучена во е-поштата за ресетирање.

Колку долго ќе ги задржиме вашите податоци

Ако оставите коментар, коментарот и неговите метаподатоци се задржуваат на неодредено време. Ова е така што можеме да ги препознаеме и одобриме сите коментари кои следуваат, наместо да ги држиме во редица на умерени количини.

За корисниците кои се регистрираат на нашата веб-страница (ако ги има), ние ги чуваме и личните информации што ги даваат во нивниот кориснички профил. Сите корисници можат да ги гледаат, уредуваат или бришат своите лични податоци во секое време (освен што не можат да го променат нивното корисничко име). Администраторите на веб-страници исто така можат да ги видат и уредуваат тие информации.

Кои права имате над вашите податоци

Ако имате сметка на оваа страница или сте оставиле коментари, можете да побарате да добиете извезена датотека на личните податоци што ги поседуваме за вас, вклучувајќи и какви било податоци што ни ги доставивме. Можете исто така да побарате да ги избришеме личните податоци што ги имаме за вас. Ова не вклучува никакви податоци кои сме должни да ги чуваме за административни, правни или безбедносни цели.

Каде се испраќаат вашите податоци

Коментарите на посетителите може да се проверат преку автоматска услуга за откривање на спам.

Nextend Социјална најава

Кои лични податоци ги собираме и зошто го собираме

Nextend Social Login собира податоци кога посетителот се регистрира, се најавува или ја поврзува сметката со кој било од овозможените социјални даватели. Ги собира следните податоци: адреса на е-пошта, име, идентификатор на социјален провајдер и токен за пристап. Исто така, може да собира слика на профилот и повеќе полиња со функцијата за податоци за синхронизација на Pro Addon.

Со кого ги споделуваме вашите податоци

Nextend Social Login ги складира личните податоци на вашата страница и не ги споделува со никого освен со токенот за пристап што се користи за автентицирана комуникација со социјалните даватели.

Дали приклучокот споделува лични податоци со трети страни

Nextend Social Login користете го токенот за пристап што го дал социјалниот провајдер за да комуницира со давателите на услуги за да ја потврди сметката и безбеден пристап до личните податоци.

Колку долго ќе ги задржиме вашите податоци

Nextend Social Login ги отстранува собраните лични податоци кога корисникот ги избришал од WordPress.

Дали приклучокот користи лични податоци собрани од други?

Nextend Social Login ги користи личните податоци собрани од социјалните даватели за да креира сметка на вашата страница кога посетителот ќе го овласти.

Дали приклучокот складира работи во прелистувачот?

Да, Nextend Social Login мора да создаде колаче за посетителите кои го користат протокот на авторизација за социјално најавување. Ова колаче бара секој провајдер да ја обезбеди комуникацијата и да го пренасочи корисникот назад на последната локација.

Дали приклучокот собира податоци за телеметрија, директно или индиректно?

Не

Дали приклучокот поставува JavaScript, следи пиксели или вградува iframes од трета страна?

Не

BuddyPress

Кои лични податоци ги собираме и зошто го собираме

Сајтовите што ги поддржува BuddyPress во голема мера се потпираат на податоците обезбедени од корисниците. Во овој дел, треба да забележите какви податоци собирате, и од регистрирани корисници и од анонимни посетители.

Податоци за профилот

Кога се регистрирате за страницата, може да биде побарано да дадете одредени лични податоци за прикажување на вашиот профил. Полето „Име“ е задолжително како и јавно, а корисничките профили се видливи за секој посетител на страницата. Други информации за профилот може да бидат потребни или опционални, како што е конфигурирано од администраторот на страницата.

Корисничките информации дадени за време на регистрацијата на сметката може да се изменат или отстранат на панелот Профил > Уреди. Во повеќето случаи, корисниците исто така имаат контрола врз тоа кој може да гледа одреден дел од содржината на профилот, ограничувајќи ја видливоста од поле до поле само за пријателите, најавените корисници или администраторите. Администраторите на страницата можат да ги читаат и уредуваат сите податоци на профилот за сите корисници.

Активност

Оваа страница евидентира одредени кориснички дејства, во форма на податоци за „активност“. Активноста вклучува ажурирања и коментари објавени директно на преносите на активности, како и описи на други дејства извршени додека ја користите страницата, како што се нови пријателства, новоприклучени групи и ажурирања на профилот.

Содржината на ставките на активност ги почитува истите правила за приватност како и контекстите во кои се создаваат ставките за активност. На пример, ажурирањата на активностите креирани во профилот на корисникот се јавно видливи, додека ставките за активност генерирани во приватна група се видливи само за членовите на таа група. Администраторите на страницата можат да ги видат сите ставки на активност, без оглед на контекстот.

Ставките на активност може да се избришат во секое време од корисниците кои ги создале. Администраторите на страницата можат да ги уредуваат сите ставки на активност.

Пораки

Содржината на приватните пораки е видлива само за испраќачот и примателите на пораката. Со исклучок на администраторите на страницата, кои можат да ги читаат сите приватни пораки, содржината на приватните пораки никогаш не е видлива за другите корисници или посетителите на страницата. Администраторите на страницата може да ја избришат содржината на која било порака.

Колачињата

Ние користиме колаче за да им прикажеме пораки за успех и неуспех на најавените корисници, како одговор на одредени дејства, како придружување на група. Овие колачиња не содржат лични податоци и се бришат веднаш по следното вчитување на страницата.

Ние користиме колачиња во директориуми за групи, членови и активности за да ги следиме преференциите за прелистување на корисникот. Овие поставки ги вклучуваат последните избрани вредности на паѓачкото мени за сортирање и филтрирање, како и информации за пагинација. Овие колачиња не содржат лични податоци и се бришат по 24 часа.

Кога најавен корисник создава нова група, ние користиме голем број колачиња за да го следиме процесот на создавање група. Овие колачиња не содржат лични податоци и се бришат или по успешното создавање на групата или по 24 часа.

За понатамошна референца, погледнете го нашиот: https://www.parallelhearts.one/cookie-policy/

Барање за бришење сметка

Доколку сакате да ја избришете вашата сметка и поврзаните податоци, испратете е-пошта со тема „Барање за бришење сметка“ до admin@parallelhearts.one