Скокни до содржината

Одредби и услови за паралелни срца 1, Soul Empower

Оценете ја оваа страница

Последно ажурирање: 11 мај, 2023 година

Добре дојдовте во Parallel Hearts 1, Soul Empower, бесплатна услуга за состаноци достапна преку нашата веб-страница (https://www.parallelhearts.one/) и нашата апликација Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.parallelheartsone.myapp) (колективно, „Услуга“).

Ве молиме внимателно прочитајте ги овие Услови и правила („Услови“, „Услови и правила“) пред да ја користите нашата услуга.

Прифаќање на условите

Со користење на Услугата, се согласувате да бидете обврзани со овие Услови. Ако не се согласувате со кој било дел од условите, тогаш можеби нема да пристапите до Услугата.

Подобност

Мора да имате најмалку 18 години за да креирате сметка на Parallel Hearts 1, Soul Empower и да ја користите услугата. Со создавање сметка и користење на Услугата, вие застапувате и гарантирате дека можете да склучите обврзувачки договор со Parallel Hearts 1, Soul Empower, вие не сте лице на кое му е забрането да прима услуги според законите на важечката јурисдикција и ќе почитувајте го овој Договор и сите важечки локални, државни, национални и меѓународни закони, правила и прописи.

Корисничка сметка

За да ја користите Услугата, мора да се регистрирате за сметка. Мора да обезбедите точни, тековни и целосни информации за време на процесот на регистрација и да ја ажурирате вашата сметка. Вие сте одговорни за заштита на вашата сметка и се согласувате да не ја откривате вашата лозинка на трета страна. Вие сте одговорни за сите и сите активности или дејства во рамките на вашата сметка и мора веднаш да не известите за каква било неовластена употреба на вашата сметка.

Однесување на корисниците

Се согласувате да не ја користите Услугата за која било цел што е незаконска или забранета со овие Услови. Се согласувате да не:

  1. Објавувајте, поставувајте, објавувате, поднесувате или пренесувате каква било содржина што: повредува, присвојува или прекршува патент, авторско право, трговска марка, трговска тајна, морални права или други права на интелектуална сопственост, или права на публицитет или приватност на трета страна.
  2. Користете, прикажувајте, пресликувајте или врамувајте ја Услугата, без наша изречна писмена согласност.
  3. Пристапете, манипулирајте или користете не-јавни области на Услугата, нашите компјутерски системи или техничките системи за испорака на нашите даватели.
  4. Обидете се да ја испитате, скенирате или тестирате ранливоста на кој било систем или мрежа или да ги прекршите мерките за безбедност или автентикација.

содржина

Вие разбирате и се согласувате дека Parallel Hearts 1, Soul Empower и неговите даватели на лиценца, како што е применливо, ја задржуваат сопственоста на сите авторски права, трговски марки и други права на интелектуална сопственост во и на Услугата. Не смеете да менувате, репродуцирате, дистрибуирате, создавате изведени дела или адаптации на, јавно прикажување или на кој било начин да искористувате која било содржина во целост или делумно, освен како што е изрично одобрено од нас.

Промени на условите

Го задржуваме правото, по наша дискреција, да ги измениме или замениме овие Услови во секое време. Ќе обезбедиме известување за какви било промени со објавување на ажурираните Услови на оваа страница. Вашето континуирано користење на Услугата по какви било такви промени претставува ваше прифаќање на новите Услови.

Престанок

Можеме веднаш да ја укинеме или суспендираме вашата сметка, без претходно известување или одговорност, од која било причина, вклучително, без ограничување, ако ги прекршите Условите. По раскинувањето, вашето право на користење на Услугата веднаш ќе престане.

Ограничување на одговорноста

Во никој случај Parallel Hearts 1, Soul Empower, ниту неговите директори, вработени, партнери, агенти, добавувачи или филијали нема да бидат одговорни за какви било индиректни, случајни, посебни, последователни или казнени штети, вклучително и без ограничување, губење на профит, податоци , употреба, гудвил или други нематеријални загуби, кои произлегуваат од вашиот пристап или користење или неможност за пристап или користење на Услугата.

Контактирајте нѐ

Ако имате какви било прашања во врска со овие Услови, ве молиме контактирајте не со посета на страницата „Контактирајте со нас“ на нашата веб-локација или апликација: https://www.parallelhearts.one/contact/

За понатамошни референци, погледнете го нашиот:

Приватност
Колачиња

Ви благодариме што го избравте Parallel Hearts 1, Soul Empower.